Scoor dikke korting in de Steam Summer Sale!

News
vrijdag, 30 juni 2023 om 11:30
star wars jedi survivorf1675242003
Het is weer zomer en dat betekent voor PC gamers dat ze hun geld maar beter in de gaten kunnen houden. De Steam Summer Sale is namelijk begonnen. Er gaan weer veel topgames met flinke korting over de digitale toonbank.
De sales van Steam zijn een begrip, maar worden soms ook vervloekt door gebruikers. Het is vaak namelijk erg makkelijk om games tegen te komen voor zo’n lage prijs dat je het haast niet kunt laten om ze te kopen. Ook in de nieuwe Summer Sale zijn er weer veel mooie deals.

Steam Summer Sale 2023 geeft flinke korting!

Er zijn weer veel games in de aanbieding, in uiteenlopende franchises en genres. Het is eigenlijk teveel om door te bladeren, dus we zetten alvast wat mooie deals voor je op een rij.
Natuurlijk kun je nog een kijkje nemen bij Steam zelf als het bovenstaande je niet aanspreekt. Je vindt daar ook hubs voor specifieke franchises mocht je benieuwd zijn wat er allemaal in de aanbieding van bijvoorbeeld Star Wars, Assassin’s Creed, of Final Fantasy.
Tijdens de Summer Sale kun je nu trouwens ook hardware met korting scoren. De Steam Deck is namelijk ook in de aanbieding. Dus zelfs als je nog geen PC hebt, kun je gezellig meegenieten van de sale.