Geliefde Pokémon game komt snel naar Switch

News
dinsdag, 04 april 2023 om 14:30
20211005 switcholed8f1633465772
Pokémon is de laatste tijd niet altijd positief in het nieuws geweest. Hoewel veel spelers Scarlet en Violet leuk vonden, was er ook veel te doen om de bugs in de game. Binnenkort krijgt de Switch er gelukkig een Pokémon game bij die alom geliefd is.
Als je Pokémon vooral leuk vindt vanwege de gevechten, dan komt er binnenkort een game naar de Switch die helemaal voor jou is. Pokémon Stadium komt namelijk naar Nintendo Switch Online. Wie een abonnement heeft op de dienst met het uitbreidingspakket kan deze Nintendo 64 klassieker naar hartelust spelen.
Je hebt daarbij verschillende opties om uit te kiezen. Zo kun je gevechten spelen met teams naar keuze, of je kunt de vier cups van Stadium Mode proberen te winnen. Daarnaast kun je het opnemen tegen de acht Gym Leaders uit Pokémon Red, Blue en Yellow.
De Switch Online-versie van de game mist wel een onderdeel van de game. Oorspronkelijk was het namelijk mogelijk om je Pokémon uit Red, Blue en Yellow te gebruiken in de game. Dat is nu geen onderdeel van de game, al zou het kunnen dat het later wordt toegevoegd. Het is namelijk niet uitgesloten dat de compatibele Game Boy games ook worden toegevoegd aan Switch Online.

Wanneer komt Pokémon Stadium naar Switch Online?

Als dit alles jou wel wat lijkt, dan hoef je niet al te lang meer te wachten. Pokémon Stadium komt namelijk op 12 april al naar de Switch. Let dus wel op dat je Switch Online-abonnee moet zijn om de game te spelen.

Populair Nieuws