Geliefde HBO serie krijgt bijzonder lange finale

News
donderdag, 04 mei 2023 om 15:30
succession s4 brian cox matthew macfadyenf1681313350
Een goed slot is niet altijd makkelijk. Er is vaak zelfs wat extra tijd voor nodig om echt alles mooi af te ronden. De geliefde HBO serie Succession neemt bijvoorbeeld ook flink de tijd voor de finale.
Het vierde seizoen van Succession bleek vlak voordat het verscheen het laatste. Kijkers zijn dan ook al een keer flink geschokt door een aflevering, wat erop wijst dat de finale misschien wel nog dramatischer wordt. De lengte van de slotaflevering wijst er in ieder geval op dat er nog veel gaat gebeuren.
Tegenover Variety onthult Nicholas Britell, de componist van de serie, dat de laatste aflevering van Succession 90 minuten lang wordt. Dat is een lengte die niet ongebruikelijk is voor een bioscoopfilm (al komt het steeds vaker voor dat films veel langer zijn). Britell ziet de laatste aflevering dan ook bijna als een film.
De laatste aflevering is ook op andere manieren veelbelovend. Hij wordt namelijk geregisseerd door Mark Mylod, tevens uitvoerend producent van de serie. Hij stond ook aan het roer van de meest schokkende aflevering van het seizoen tot nu toe, dus de finale gaat mogelijk ook hard aankomen.

Wanneer komt de laatste aflevering van Succession op HBO Max?

Succession heeft momenteel nog vier aflveringen te gaan. De laatste aflevering wordt op 28 mei uitgezonden op HBO. Voor Nederlandse kijkers betekent dat dat hij op maandag 29 mei te streamen is via HBO Max.

Populair Nieuws