Scoor nu topgames met korting en steun het goede doel

News
donderdag, 02 maart 2023 om 10:00
humble bundle turkijkef1677747334
Door de vernietigende aardbeving in Turkije en Syrië is er een humanitaire crisis ontstaan. Je kan het goede doel voor de landen nu steunen en tegelijkertijd veel games met korting scoren.
De gigantische aardbeving in Turkije en Syrië heeft ervoor gezorgd dat niet alleen tienduizenden mensen het leven hebben verloren, er zitten momenteel ook nog steeds veel slachtoffers zonder eten, drinken, onderdak en andere belangrijke middelen. Goede doelen in het gebied kunnen dan ook alle hulp gebruiken die ze kunnen krijgen.
Humble Bundle heeft daarom een speciale Turkiye-Syria Earthquake Relief Bundle opgezet met verschillende ontwikkelaars en uitgevers. Het is niet de eerste keer dat de organisatie zich inzet voor rampen en andere crises in de wereld. Zo is er onder andere ook een Stand with Ukraine Bundle opgezet vorig jaar.
Al het geld dat opgehaald wordt met de Turkiye-Syria Earthquake Relief Bundle gaat volledig naar goede doelen die zich bezighouden met de slachtoffers van de aardbeving. De organisaties die gesteund worden zijn Direct Relief, International Medical Corps en Save the Children.

Welke games zitten er in de Bundle?

Door het goede doel te steunen kan je veel games aan je collectie toevoegen. Je krijgt zelf de keuze hoeveel geld je wil doneren aan de Humble Bundle, maar als je meer dan 28,03 euro doneert, dan krijg je nog meer titels erbij.
Het is in ieder geval een koopje voor wat je krijgt. De totale bundel heeft namelijk een waarde van meer dan 1100 dollar. Zo krijg je onder andere codes voor Gotham Knights, Ghostrunner, XCOM 2 en nog veel en veel meer. Check hier alle games die in de Humble Bundle zitten.

Populair Nieuws