Geliefde acteur: “Ik ben getrouwd met James Bond”

News
maandag, 02 januari 2023 om 17:30
daniel craig glass onion knives outf1672735161
James Bond is een notoire womanizer, maar af en toe wordt hij toch neergezet als iemand die wel zou willen settelen met zijn grote liefde. Maar als het aan een beroemde acteur ligt is Bond niet meer beschikbaar. Sterker nog, de geheim agent is gelukkig getrouwd.
Dat hoeven we niet helemaal letterlijk te nemen. De uitspraak komt van Hugh Grant, die niet getrouwd is met James Bond of Daniel Craig. Maar Grant speelt wel de partner van Benoit Blanc, het personage van Daniel Craig in Knives Out en Glass Onion.
Na de release van Knives Out speculeerden veel fans al dat detective Benoit Blanc homoseksueel was. Het vervolg, Glass Onion bevestigt dit met een korte verschijning van Blancs partner, Phillip, gespeeld door Hugh Grant. In de film wordt niet bevestigd dat de twee getrouwd zijn, maar Grant lijkt er tegenover Collider vrij zeker van dat dat wel het geval is, ook al begrijpt hij niet waarom Phillip überhaupt in de film zit:

Daniel Craig gestopt als James Bond

Hugh Grants opmerking dat hij is getrouwd met James Bond is niet alleen gekscherend, maar ook onjuist. Craig heeft namelijk definitief afscheid genomen van zijn rol als Bond. Naar een opvolger wordt nog gezocht. De producers zouden momenteel een jonge, maar al aardig bekende acteur op het oog hebben.