Update - 'Redfall opnieuw uitgesteld door Microsoft'

News
maandag, 02 januari 2023 om 17:00
2022 06 18 redfall pf1682940198
Redfall moet in de eerste helft van 2023 uitkomen, maar mogelijk moeten we nog langer wachten op de game. Naar verluidt is de game van Arkane namelijk opnieuw uitgesteld door Microsoft.

Update - Nog meer bronnen spreken van uitstel

Het lijkt steeds zekerder dat Redfall een releasedatum in maart niet gaat halen. Naast Okami Games meldt nu ook Jez Corden van Windows Central dat Redfall is uitgesteld naar mei. Of dit vermeende uitstel van Redfall ook nog invloed heeft op de releasedatum van Starfield is niet duidelijk.

Oorsrponkelijk bericht

Redfall werd voor het eerst getoond op de Xbox en Bethesda Showcase op E3 2021 en zou eigenlijk dit jaar uitkomen. In mei werd alleen bekendgemaakt dat de release werd uitgesteld naar de eerste helft van 2023. Een flinke klap voor de line-up voor Microsoft, want samen met Starfield was Redfall de grote klapper voor de uitgever dit jaar.
Ondanks dat er nog geen officiële releasedatum is, werd er door interne bronnen gemeld dat de game eind maart zal verschijnen. Daar kan nu naar verluidt alleen een streep doorheen. Okami Games meldt namelijk dat de game intern zes weken is uitgesteld, naar een release aan het begin van mei. Dezelfde leaker bracht het gerucht dat Redfall in maart zou verschijnen.

Vampieren doden in co-op

De nieuwe game van Arkane is een co-op shooter, waarbij spelers tussen verschillende personages kunnen kiezen. Samen moeten ze het vervolgens op een eiland het opnemen tegen een leger aan vampieren, die de zon blokkeren.
De vampieren komen in verschillende soorten en maten, waarbij sommige speciale aanvallen kunnen inzetten. De spelers hebben ondertussen ook weer unieke vaardigheden tot hun beschikking.
Redfall komt exclusief naar de Xbox Series X/S en PC en zal ook vanaf dag één beschikbaar zijn op de Game Pass.
Dit bericht is bijgewerkt op 2 januari 2023.

Populair Nieuws

Laatste Reacties