GTA 6 setting toch niet in de jaren '80?

  Al tijden gaan geruchten over de mogelijke GTA 6 setting. Velen claimen informatie te hebben over wanneer de game zich precies af zou moeten spelen. Voornaamste gerucht stelde dat de setting van Grand Theft Auto 6 in de jaren '70 en '80 zou plaatsvinden. Nu stelt een betrouwbare lekker alleen iets compleet anders. De reeks zou een compleet andere richting op gaan.

  Hoewel Grand Theft Auto 6 waarschijnlijk nog jaren weg is, lekt er wel genoeg over de game. Tenminste, er gaan enorm veel geruchten rond over de nieuwe titel van Rockstar Games, al weet niemand daadwerkelijk of de informatie klopt. Zo is er nu ook een insider genaamd Tom Henderson die stelt dat eerdere geruchten over de GTA 6 setting niet kloppen.

  Henderson staat bekend als betrouwbare lekker, iets wat hij eerder al bewees met correcte informatie rondom Call of Duty en Battlefield. Op Twitter laat de insider nu weten dat de informatie over de GTA 6 setting die eerder in omloop was toch niet klopt. Henderson: "Hij speelt zich niet af in de 1980s en is modern.”

  GTA 6 setting beïnvloedt door GTA Online?

  De setting van GTA 6 zou onder andere beïnvloed worden door GTA Online. Als uitleg aan een Twitteraar over de claim van Henderson stelt hij namelijk het volgende. GTA Online in combinatie met een moderne setting en bizarre evenementen zorgt voor meer geld. Tenminste, dat is wat Henderson stelt.

  Om deze reden zou Rockstar Games toch eerder voor een moderne setting willen kiezen in plaats van een eerdere tijdsperiode. Logisch zou de keuze zeker zijn gezien GTA Online in 2020 bijvoorbeeld de meest succesvolle inkomstenbron bleek voor de bekende studio. Er werd zelfs meer verdiend dan in het jaar dat de game oorspronkelijk verscheen.

  Toch is Henderson geen officiële bron natuurlijk. Neem het bericht voor nu dan ook nog met een korreltje zout. Tot Rockstar Games zelf onthullingen doet, kunnen we niets voor absolute waarheid aannemen. Vraag is alleen wanneer de studio een tipje van de sluier licht.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.