Gelekte Call of Duty Warzone Mobile beelden zorgen voor negatieve reacties

News
dinsdag, 07 juni 2022 om 13:30
1622623447 warzonef1633682187
Call of Duty is nog steeds razend populair, zo ook Call of Duty's eigen battle royale game. Warzone doet het nog steeds heel goed en daarom komt er niet alleen een tweede deel, maar ook een mobile versie. Fans zijn alleen niet bepaald te spreken over gelekte beelden van de game.
Op het internet zijn afgelopen weekend beelden verschenen van de mobiele versie van Call of Duty Warzone, waar Activision Blizzard momenteel druk aan werkt. Helaas was de tweet met lichtsnelheid weer van Twitter verdwenen. Je kan de beelden dus zelf helaas niet meer terug vinden. Dat is maar beter ook, uit wat reactie tweets die nog wel beschikbaar zijn, is het duidelijk dat spelers niet tevreden met hoe Call of Duty Warzone Mobile eruit ziet.
De game bevind zich nog steeds in een vroege alpha fase van ontwikkeling, dus er is nog genoeg tijd voor de ontwikkelaar om verder te sleutelen aan de game en fans tevreden te maken. Zo is dat bijvoorbeeld eerder ook al succesvol gedaan met Halo Infinite. Verder is er helaas nog niet veel bekend over de nieuwe mobiele game in het battle royale genre.

Mogelijk drie Call of Duty games in 2022

Wat we wel al weten is dat Call of Duty dit jaar misschien wel een enorm aantal releases gaat krijgen. Zo zal Call of Duty Modern Warfare 2 gegarandeerd dit jaar gaan uitkomen, op 28 oktober om precies te zijn. Ontwikkelaar Infinity Ward werkt daarnaast ook aan Call of Duty Warzone 2. Hoewel daar nog geen releasedatum van bekend is, kan de opvolger van Warzone mogelijk ook dit jaar verschijnen. En dan is er ook nog de mobiele versie van Call of Duty Warzone. Genoeg dus voor fans van de geliefde franchise om naar uit te kijken!

Populair Nieuws