Reageer en Win: SteelSeries Prime Wireless muis en Arctis Prime headset!

Article
vrijdag, 28 mei 2021 om 17:00
steelseries prime muis en headsetf1621007699
Er verschijnen elk jaar steeds meer competitieve games op de markt, maar als je echt goed wil presteren heb je natuurlijk wel de juiste gear nodig. Gelukkig geven we in de Reageer en Win van deze week de SteelSeries Prime Wireless muis en de SteelSeries Arctis Prime headset weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op een prachtig Trust PS5 accessoirepakket. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal vijf artikelen reageren.
De winnaar van het Trust PS5 accessoirepakket is geworden... LeoLennart!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – SteelSeries Prime Wireless en Arctis Prime

Als je op hoog niveau wil gaan gamen, dan hebben we goed nieuws voor je. SteelSeries heeft namelijk een gloednieuwe lijn van gaming accessoires speciaal voor e-sports gelanceerd, de zogeheten Prime-lijn. In samenwerking met SteelSeries mogen wij twee van deze producten in de Reageer en Win weggeven: de SteelSeries Prime Wireless gaming muis en de SteelSeries Arctis Prime headset!
Om kans te maken op deze prachtige prijzen moet je een mail sturen naar [email protected] met een foto van je huidige gaming gear en uitleggen waarom jij echt een nieuwe gaming muis of headset kan gebruiken! Vergeet daarbij niet om aan te geven op welke van de twee prijzen je kans wil maken.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Vaak kan je namelijk als abonnee kans maken op een extra exemplaar in de Reageer en Win.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).