Gelekt: toffe games voor PS Plus Extra en Premium

News
woensdag, 10 juli 2024 om 12:00
ps plus ps5f1631005854
Het is elke maand weer spannend voor PS Plus abonnees. Welke games kondigt Sony deze keer aan voor de diverse PS Plus abonnementen? Halverwege de maand maakt Sony bekend welke games op PS Plus Extra en PS Plus Premium zullen verschijnen, maar zoals wel vaker is een deel van de line-up voortijdig uitgelekt.
Het was enkele maanden rustig, maar het is Billbil-kun, de betrouwbare bron van voortijdige informatie, weer gelukt om een deel van de PS Plus line-up bekend te maken voordat Sony met de officiële bekendmaking komt.
Volgens Billbil-kun kunnen PS Plus Extra en PS Plus Premium abonnees in ieder geval een aantal prima games tegemoet zien.
Volgens Billbil-kun komt Crisis Core: Final Fantasy 7 - Reunion naar PS Plus extra. Dit is een remaster van de originele game die voor PlayStation Portable uitkwam. In deze game speel je niet als Cloud, maar als zijn mentor Zack Fair en beleef je de aanloop naar Final Fantasy 7. Het is dus een echte prequel.
Ook Remnant 2 komt volgens Billbil-kun naar PS Plus. Remnant 2 is een third person shooter en een vervolg op het eerste deel, dat in februari 2021 al onderdeel uitmaakte van PS Plus. Onzeker is of ook dit eerste deel onderdeel zal uitmaken van de line-up voor PS Plus Extra.
Pathfinder: Wrath of the Righteous is een game om vele uren in te verliezen. In deze isometrische roleplaying game doorkruis je de Worldwound, een wereld vol demonen en magie. Als Commander heb je als speler bijzondere krachten die het mogelijk maken om het op te nemen tegen de demonen. Wat is de bron van je speciale krachten en is het voldoende om de wereld van de demonen te redden?
Daar blijft het niet bij, ook No More Heroes 3, Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition en Mount& Blade 2: Bannerlord zouden onderdeel uitmaken van de line-up.

Opnieuw PS2 en PS VR2 games voor PS Plus abonnees?

De lijst van games die Billbil-kun gelekt heeft is niet compleet. Bij de officiële bekendmaking door Sony zullen er dus nog meer games toegevoegd gaan worden aan deze lijst. Vorige maand verraste Sony met zowel PS2 games als PS VR2 games voor PS Plus Premium abonnees. De vraag is of dat een eenmalige actie was, of dat dat een blijvertje zal blijken.
Sony maakt de complete line-up meestal eind van de woensdag vóór de derde dinsdag van de maand bekend. Dat zou dus betekenen dat eind vandaag de officiële bevestiging verwacht mag worden. De nieuwe toevoegingen voor PS Plus Extra en PS Plus Premium zullen dan dinsdag 16 juli rond 11 uur daadwerkelijk beschikbaar komen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties