Deze PS5-game is nu flink afgeprijsd en iets voor soulslike fanaten

News
woensdag, 03 januari 2024 om 11:00
remnant 2 reviewf1690141800
Nog niet zo heel lang geleden verscheen er een shooter voor soulslike fanaten: Remnant 2. Deze PS5-game is nu flink afgeprijsd en kun je dus voor een schappelijk prijsje op de kop tikken. Of misschien zelfs twee keer, want de game biedt co-op ondersteuning.
Op 25 juli werd Remant 2 uitgebracht voor de PlayStation 5 en Xbox Series S/X. Het is een third-person shooter met role-playing game elementen. Hoewel de game is ontwikkeld door Gunfire Games, komt de shooter uit de stal van Gearbox Publishing.
Deze game is nu in de aanbieding voor de PlayStation 5 én Xbox Series S/X. Zo scoor je de game bij bol.com nu voor 32,99 euro. Let wel op: de Xbox-exemplaren zijn bijna uitverkocht
De game biedt online co-op ondersteuning aan tot een maximum van drie personen. Couch co-op zit er helaas niet in.
Onze Stefan ging vorig jaar met de game aan de slag en beoordeeld de game met een7,5 in zijn recensie. Er waren vier dingen die hem enorm aanspraken:
  • Divers en ruim aanbod aan klassen om mee te starten
  • Werelden zijn divers en steken elke run anders in elkaar
  • Ruime selectie vette bazen om te verslaan
  • Van begin tot eind te spelen in co-op
Zo schreef hij onder meer het volgende: 'De opzet van Remnant 2 is namelijk dat je veel meer runs doet, waarin je werelden opnieuw bezoekt. Door de ‘random generated’ opzet van de levels, zorgt de game ervoor dat een nieuw bezoek aan dezelfde wereld dus plots heel anders in elkaar steekt. Routes veranderen, maar je wordt ook geïntroduceerd met nieuwe eindbazen. Wie dus alles wil zien, zal verder moeten kijken dan ‘enkel’ eenmaal het verhaal van begin tot eind uitspelen.'
Heb jij deze game al gespeeld?