Game releases juni 2023 - Final Fantasy XVI en Diablo IV!

News
donderdag, 01 juni 2023 om 18:00
final fantasy 16f1609859642
De zomer staat voor de deur en dan moet je natuurlijk wel iets hebben om je mee bezig te houden. Gelukkig is daar geen tekort aan. Velen zullen nog middenin Tears of the Kingdom zitten en met de game releases van juni 2023 komen er nog wat mooie opties bij.
Er is deze maand geen tekort aan mooie games deze maand. Eén van de grote klappers als je PS5-eigenaar bent is natuurlijk Final Fantasy XVI. Ruim zeven jaar na het vorige deel wordt het voor veel fans wel weer tijd en het ziet ernaar uit dat de zestiende game weer een topper wordt.
Diablo-fans hebben nog veel langer moeten wachten. Maar ook hier lijkt geduld beloond te worden. De reviews van Diablo IV zijn geweldig en wat fans vinden merken we op 6 juni al.
Wie van Fighting Games houdt wordt op de wenken bediend met Street Fighter 6. F1 23 staat klaar voor race-liefhebbers en voor iedereen die straks tijdens de zomerstop geen afscheid wil nemen van de Formule 1.
Er zijn ook nog wat klassiekers waar je van kunt genieten. Er verschijnen bijvoorbeeld remasters van de geliefde Nintendo DS culthits Ghost Trick: Phantom Detective en Etrian Odyssey. We Love Katamari komt ook met een opgepoetste en uitgebreide versie.

Wat zijn de game releases van juni 2023?

Met het bovenstaande houdt het natuurlijk niet op deze maand. Als het niet helemaal je ding is, kun je hieronder een uitgebreider overzicht vinden.

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Als je met al die games nog steeds niets ziet wat je aanspreekt, kun je natuurlijk iets anders in huis halen voor de zomer. Vorige maand waren er ook mooie games. Die zijn niet weggelopen, dus neem vooral een kijkje bij de releases van mei.

Populair Nieuws