Epic Games stuurt ons op spokenjacht met gratis game

News
vrijdag, 02 juni 2023 om 9:00
epic gamesf1645113725
De Epic Store Mega Sale is in volle gang en daar horen gratis games bij. Epic gaf eerder deze week al een flinke hint richting de game die deze week weggegeven wordt. Nu is de vault open gegaan en weten we welke gratis game we kunnen scoren.
De derde week van de Epic Store Mega Sale is ingegaan met nog meer aanbiedingen, maar ook met een nieuwe gratis game. Welke game is deze week uit de vault tevoorschijn gekomen?
Zoals elke week tijdens de Mega Sale hield Epic de gratis game houdt daarbij wel van een mysterie en verklapte nog niet welke game deze week gratis uitgedeeld zou worden. Wel gaf Epic eerder deze week al wel een hint met de inmiddels bekende iconen.

Wat is de gratis game in de Epic Games Store?

Met de hint in de hand ging het internet aan het puzzelen en al snel werd duidelijk dat de game voor deze week Midnight Ghost Hunt moest zijn. In deze co-op game moet een team van geestenjagers (durven we het ghostbusters te noemen?) op jacht naar geesten die zich vrijelijk door een huis kunnen bewegen en voorwerpen kunnen beheksen.
De gratis games in de Epic Store zijn ook echt helemaal gratis. Je hoeft er niets voor te doen en geen abonnement voor af te sluiten. Je claimt de games in de Store en vervolgens zijn ze voor altijd van jou.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen. Eenmaal geclaimd kan je de games downloaden en spelen wanneer je maar wilt.
De Epic Games Store heeft nog veel meer gratis games, waaronder Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.

Populair Nieuws

Laatste Reacties