Game of Thrones-ster heeft interesse in spin-off

News
dinsdag, 12 juli 2022 om 16:30
game of thrones jon snow arya starkf1649834332
Over iets meer dan een maand verschijnt de Game of Thrones-prequel House of the Dragon. Dat is alleen lang niet de enige uitbreiding van het Game of Thrones-universum die op de planning staat. Een acteur uit de originele serie heeft nu interesse getoond in een spin-off.
Onlangs lekte uit dat HBO werkt aan een serie rondom Jon Snow. Later werd dat ook bevestigd door George R. R. Martin, maar veel duidelijkheid over de serie gaf hij niet. Op dit moment weten we niet meer dan dat Kit Harington zijn rol als Jon Snow weer oppakt.
Maar er is tenminste één andere acteur die ook wel oren heeft naar een rol in deze serie, namelijk John Bradley. In Game of Thrones speelde Bradley Samwell Tarly, een goede vriend van Jon Snow. Hoewel de wegen van deze personages scheidden aan het einde van de serie is het niet ondenkbaar dat Samwell toch een rol kan hebben in de Jon Snow-serie.
Bradley heeft geen aanbod gehad: de Jon Snow-serie zit in een vroeg ontwikkelingsstadium en het is goed mogelijk dat de makers nog niet weten of ze iets willen met Samwell. Maar Bradley geeft in een interview met Digital Spy aan dat “als iemand [hem] een script wil sturen, [hij] interesse [heeft] om het te lezen”. Dit ondanks dat hij het op het moment prettig vindt om even pauze te hebben van zijn Game of Thrones-personage.

Jon Snow niet de enige Game of Thrones-spinoff

Er zijn nog behoorlijk wat kansen om hier en daar een Game of Thrones-personage terug te zien. House of the Dragon, dat op 22 augustus verschijnt, is een verre prequel, dus daar zullen we vooral nieuwe personages treffen. Maar er zijn in totaal vier Game of Thrones-spinoffs in ontwikkeling, dus we hoeven Westeros en haar bekende personages voorlopig geen gedag te zeggen.