Game of Thrones Jon Snow spin-off in de maak

News
vrijdag, 17 juni 2022 om 9:30
emmy nominaties 2019 bekendgemaakt game of thrones breekt record 152780f1616771483
HBO is van plan om nog meer spin-offs te maken van Game of Thrones. Terwijl later dit jaar House of the Dragon verschijnt, lijkt de volgende spin-off Jon Snow centraal te zetten. Een Game of Thrones Jon Snow spin-off zou in een vroeg stadium van ontwikkeling zitten.
Zo melden bronnen aan Deadline. Volgens de bronnen zou het gaan om een vervolg op het Game of Thrones zelf die alleen Jon Snow centraal zet. Specifiek zou het over zijn post-Westeros avontuur gaan, waarvoor Kit Harrington terug zou keren om de rol te vertolken.
De Game of Thrones Jon Snow spin-off is slechts één van vele spin-offs die HBO beoogt. In augustus verschijnt immers de eerste spin-off van Game of Thrones in de vorm van prequel-serie House of the Dragon. Deze speelt zich honderden jaren eerder af in de tijdlijn en richt zich op de Targaryan-familie.
matt smith as prince daemon targaryenf1656440092

Meer Game of Thrones spin-offs in de maak

Andere Game of Thrones spin-offs zijn ook nog in ontwikkeling. Zo is er nog een spin-off in de maak rondom Dunk and Egg, een kortere boekenreeks van George R.R. Martin die zich in Westeros afspeelt, en een spin-off genaamt The Sea Snake.
De meerdere spin-offs rondom HBO's grootste succes op de beeldbuis past goed bij de nieuwe strategie van WarnerMedia. Als eigenaar van HBO wil WarnerMedia via nieuw leiderschap het een en ander opschudden binnen het leiderschap van HBO. De nieuwe Game of Thrones Jon Snow spin-off lijkt slechts een onderdeel hiervan te zijn.
Hoe het allemaal uitpakt, is nog even afwachten. De spin-off is immers in een heel vroeg ontwikkelingsstadium. Minder lang hoef je te wachten op House of the Dragon. Die serie verschijnt op 22 augustus 2022 via HBO Max en krijgt tien afleveringen.

Populair Nieuws