Game of Thrones prequel House of Dragon begint casting

  Entertainment Weekly meldt dat HBO is begonnen met het casten voor de Game of Thrones prequel House of Dragon. Er wordt momenteel onder andere gezocht naar Targaryen-acteurs. Dit heeft de site via bronnen die ze niet prijs wil geven.

  HBO

  Er is nog niets bekend gemaakt over wie overwogen worden voor de verschillende rollen, of zelfs welke personages de hoofdrollen van de serie zullen innemen. Wel weten we dat de serie gebaseerd wordt op het boek Blood & Fire. Het verhaal speelt zich 150 jaar voor de evenementen van Game of Thrones af.

  Het is vooral gericht op de Targaryens die toen heersten over Westeros. Het boek gaat onder andere om de burgeroorlog die Westeros aan stukken scheurde. Op basis daarvan weten we wel een aantal personages die een belangrijke rol zouden kunnen spelen. Het zijn namelijk sleutelfiguren in de burgeroorlog.

  Het betreft koning Viserys I, princes Rhaenyra Targaryen, koningin Alicent Hightower en Aegon II Targaryen. Natuurlijk zou het kunnen dat de serie een andere draai geeft aan de gebeurtenissen of de evenementen bekijkt vanuit een ander perspectief. Het zou ook kunnen dat de burgeroorlog pas een rol gaat spelen in latere seizoenen.

  Game of Thrones prequel richt zich op een trots volk

  Ondanks de grote teleurstelling die veel fans voelden bij het laatste seizoen van Game of Thrones is niet te ontkennen dat het een van de grootste series aller tijden is. Het is daarom niet gek dat we meer te zien krijgen van Westeros. Dat het zich deze keer zal richten op de Targaryens is ook niet een grote verrassing.

  Zij waren ooit een nobel huis dat zelfs heerste in Westeros. Danaerys was bovendien een Targaryen en (voor het grootste gedeelte) een geliefd personage van de fans. Met deze serie kunnen zij zien hoe de trotse Targaryens waren in volle glorie. Hopelijk zal de kwaliteit van de serie weer omhoog gaan met House of Dragon. Wil je meer lezen over wat wij al weten over House of Dragon? Lees hier dan snel meer!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.