De zombies uit The Walking Dead gaan vanzelf dood

  De wereld van The Walking Dead wordt overspoeld door vleesetende zombies, maar de kans is groot dat deze uiteindelijk allemaal ophouden met bestaan. Zo onthuld de bedenker.

  AMC

  Het is geen geheim dat de titel van The Walking Dead een dubbele betekenis heeft, en zoals uitgelegd op het scherm door Rick Grimes, ook verwijst naar de menselijke overlevenden van de ondode apocalyps. Toch spelen de zombies een belangrijke rol in het verhaal, omdat het vrijwel onmogelijk is om verder te gaan met een menselijke samenleving door de zombies.

  Tijdens het verkennen van de films van George Romero, bleek dat de zombies van nature geen eeuwig probleem zouden zijn. Het zijn tenslotte dode lichamen, en ze blijven vervallen en ontleden naarmate ze langer rondscharrelen op zoek naar eten.

  Veel fans vragen zich wellicht misschien af of de zombies van The Walking Dead ooit echt 'sterven.’ Het antwoord daarop is waarschijnlijk ja, hoewel het waarschijnlijk vrij lang zal duren.

  The Walking Dead maker geeft duiding

  Volgens eerdere interviews met zowel The Walking Dead-maker Robert Kirkman als voormalig showrunner Glen Mazzara, zullen de zombies die de post-apocalyptische wereld van de franchise bewonen inderdaad op een dag "sterven". Hun dood zal komen in de vorm van verder bederf en verval totdat ze letterlijk uit elkaar vallen, en vormen dus voor niemand een reële bedreiging. Er zijn meerdere jaren verstreken sinds de première van The Walking Dead waarin er enkele verslechterde Walkers zijn gezien.

  Er zullen ook nieuwe zombies gecreëerd blijven worden. Zelfs als er dan ooit een keerpunt komt in de strijd tegen de ondoden, zal deze niet alleen een plotselinge 'zombie dood' zijn. In plaats daarvan zal de verandering geleidelijk plaatsvinden, over een langere periode. Het uitsterven van de zombies betekend niet de wereld van The Walking Dead plotseling weer veilig zal zijn, zolang mensen zoals Negan nog steeds een verlangen hebben naar macht en middelen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.