Nieuwe mount en beloningen tijdens Summerset Celebration in Elder Scrolls Online

News
woensdag, 22 juli 2020 om 13:30
summerset celebration outfitf1595407480
Het is tijd om Western Skyrim even achter je te laten en terug te keren naar de Summerset Isles in The Elder Scrolls Online. Tijdens het Summerset Celebration evenement kan je namelijk veel beloningen verdienen, inclusief een gloednieuwe mount.
Tijdens het Summerset Celebration evenement zullen de gratis goodies bijna uit de lucht komen vallen. Het evenement zal duren van donderdag 23 juli tot en met dinsdag 4 augustus. Tijdens die periode worden spelers beloond door het eiland van Summerset en Artaeum te verkennen en mee te doen aan activiteiten.
Zo zal je extra loot krijgen voor het voltooien van daily quests en Psijic Portals, het verslaan van bazen in Delves en Trials en het vinden van resource nodes. Wanneer je bovendien je eerste Abyssal Geyser, Delve, World Boss of Cloudrest Trials voltooid van de dag, zal je een extra Glorious Summerset Coffer krijgen. In de kist kan van alles zitten, waaronder de nieuwe Snowhawk Mage outfit style.
mossheart indrikf1595407576

Sparen voor de Mossheart Indrik

Net zoals alle andere evenementen in The Elder Scrolls Online zal je gaandeweg ook weer Event Tickets sparen. De tickets kan je op een goede manier investeren, want tijdens het Summerset Celebration event zullen de eerste twee berries te koop zijn bij de Impresario. Combineer die met de laatste twee berries van andere evenementen en de Nascent Indrik, om de magische Mossheart Indrik mount vrij te spelen. Tijd om dus hard aan de slag te gaan in Summerset vanaf morgen.

Populair Nieuws