'Game Mania belt over PS5 pre-orders'

  Waar vorige week al duidelijk werd dat de PS5 voorraad langzaam weer aangevuld zou worden in Nederland, lijken de eerste stappen nu daadwerkelijk te worden gezet. Game Mania zou namelijk volgens Techtastic begonnen zijn met het bellen van klanten over PS5 pre-orders.

  Op 12 januari werd duidelijk dat Nedgame begonnen was met het versturen van de eerste mails over pre-orders van de PS5 die in november geplaatst werden. Inmiddels lijkt het erop dat ook Game Mania is begonnen met contact leggen. Klanten zouden gebeld worden door Game Mania over PS5 pre-orders die in of voor juni 2020 zijn geplaatst.

  Techtastic stelt dat het idee is dat klanten afrekenen voordat de console geleverd wordt. De PlayStation 5 moet volgens de huidige informatie in week 4 bezorgd worden. Dat is de week van 25 januari t/m 31 januari 2021.

  PS5 pre-orders met mondjesmaat

  Tot nu toe worden de PS5 pre-orders met mondjesmaat vervuld. Met de release bleek al snel dat de pre-orders als zoete broodjes over de toonbank vlogen. Tekorten ontstonden veelvoudig, waardoor de console nu al tijden moeilijk aan te slepen is.

  Een van de redenen hiervoor zijn de scalpers die de consoles op het moment dat ze beschikbaar zijn opkopen. Hierdoor lopen veel klanten de console mis en kunnen ze alleen via scalpers voor een absurde prijs aan de console komen. Het is nog onduidelijk wanneer de PlayStation 5 voor een breder publiek beschikbaar is door middel van complete aanvulling van de PS5 voorraad. Zodra dit gebeurd staan scalpers als het ware buitenspel gezien de absurde prijzen niet meer nodig zijn.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.