Deze game is nu gratis te spelen op PS5!

News
donderdag, 19 januari 2023 om 11:00
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
Als je alle games waarin je misschien geïnteresseerd bent moet kopen, ben je snel duur uit. Gelukkig zijn er ook wel eens meevallertjes. Zo kun je nu een vrij recente game gratis spelen op PS5.
Vroeger kon je nog wel eens games spelen op een speciaal daarvoor uitgestalde console in de winkel. Dat gaf een mooie gelegenheid om een game eens te proberen voor je hem kocht, maar helaas zie je het niet meer zoveel. Gelukkig zijn er andere manieren om een game gratis te proberen.
Momenteel kun je bijvoorbeeld Gotham Knights gratis proberen op PS5. Dat komt mooi uit, want de reacties liepen bij de release van de game wat uiteen. Wij waren nog redelijk positief in de review, maar dat hoeft niet te betekenen dat de game bij jou in de smaak valt.

Hoe lang kun je Gotham Knights gratis spelen?

Als je Gotham Knights eerst zelf even wil proberen, dan kan dat door in de PlayStation Store een gratis proefversie te downloaden. Deze is alleen beschikbaar voor PlayStation Plus Premium leden, maar dat is nog altijd goedkoper dan de aanschaf van de game. De proefversie duurt één uur, maar dat is vaak genoeg om een goede of juist slechte indruk af te leveren.
Gotham Knights is overigens niet de enige game die nu gratis is te proberen. The Last of Us Part 1 werd eerder deze week ook beschikbaar gemaakt voor een gratis proef. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de verhoogde interesse in de game na de sterke ontvangst van de HBO serie.