Anime van geliefde game nu gratis te zien

News
donderdag, 19 januari 2023 om 11:30
tales of symphonia remasteredf1674121701
Iedereen is in de ban van The Last of Us op HBO, maar er zijn nog veel meer game-series te kijken als je dat wil. Er is er nu zelfs één helemaal gratis te zien. Op YouTube kun namelijk terecht voor de Tales of Symphonia anime.
Tales of Symphonia vertelt het verhaal van twee werelden, Sylvarant en Tethe’alla, die aan elkaar verbonden zijn. De anime volgt het avontuur van Lloyd en zijn vrienden die Sylvarant proberen te redden zonder dat dat tot de ondergang van Tethe’alla leidt.
De eerste aflvering van Tales of Symphonia The Animation is nu te zien op YouTube. De andere verschijnen de komenden tijd op regelmatige basis. De anime is alleen te zien in een Japans gesproken versie, maar de afleveringen zijn ondertiteld in het Engels, Frans, Italiaans of Spaans.

Tales of Symphonia Remastered release op komst

De Tales of Symphonia anime is eigenlijk alweer een aantal jaar oud. Oorspronkelijk verscheen hij tussen 2007 en 2012. Dat hij nu op YouTube wordt gezet heeft alles te maken met de remaster van de game waarop hij is gebaseerd.
Tales of Symphonia Remastered verschijnt namelijk al binnen een paar weken. De game komt uit op Nintendo Switch, PS4 en Xbox One, met natuurlijk opgepoetste graphics en verbeterede gameplay. Vanaf 17 februari kun je weer in deze geliefde RPG duiken.