Gaat het Snyderverse door op Netflix?

News
zondag, 12 februari 2023 om 12:30
zack snyders justice leaguef1701941331
Zack Snyder mag dan wel weg zijn bij DC, toch hopen zijn fans dat dat niet het einde betekent van het Snyderverse. Op Twitter roepen zij Netflix op om de rechten te kopen. James Gunn heeft zich nu uitgelaten over deze campagne.
James Gunn en Peter Safran staan al een tijdje aan het hoofd van DC Studios. De twee willen vrijwel opnieuw beginnen met de DCEU, wat onder andere betekent dat fans afscheid moesten nemen van Henry Cavill. Snyder-fans lijken maar niet te accepteren dat DC afstand neemt van het Snyderverse en zijn nu een hashtag op Twitter gestart: #SellTheSnyderVerseToNetflix. Gunn heeft nu gereageerd op Twitter op deze oproep:
‘’Ik moet zeggen, dit moet de mafste hashtag ooit zijn, want 1) Netflix heeft geen interesse getoond (hoewel we wel andere zaken hebben besproken) en 2) Zack heeft geen interesse getoond en lijkt blij te zijn met wat hij doet (en ja, we hebben elkaar gesproken).’’
Onder de tweet vraagt iemand zich af waar Gunn en Snyder over gepraat hebben. Gunn laat weten dat Snyder contact met hem heeft opgenomen om zijn steun te uiten voor de keuzes die Gunn gemaakt heeft als CEO. ‘’Hij is een geweldige kerel. Nogmaals, hij lijkt echt blij met de grote wereld die hij nu aan het bouwen is.’’

Snyders nieuwe franchise

Snyder werkt momenteel voor Netflix aan de sci-fi film Rebel Moon, die al het groene licht heeft gekregen voor een vervolg. De bedoeling is dat de film uitgroeit tot een succesvolle franchise in de trant van Star Wars. Rebel Moon verschijnt ergens in december op Netflix.

Populair Nieuws