Zack Snyder deelt details over nieuwe Netflix-film Rebel Moon

News
zaterdag, 12 november 2022 om 12:30
Zack Snyder’s zombiefilm Army of the Dead bleek vorig jaar een groot succes voor Netflix. Dit succes smaakte naar meer en dus zet Netflix de samenwerking met de regisseur voort. Snyder gaat veel nieuwe films maken voor de streamingdienst, waaronder het sci-fi avontuur Rebel Moon. Over dit project heeft hij nu een boekje opengedaan.
Zack Snyder was deze week te gast bij het Amerikaanse radioprogramma The Preston & Steve Show, waar hij het verhaal van de film samenvatte:

Rebel Moon heeft een sterrencast

De slechteriken staan onder leiding van de tiran Balisarius, gespeeld door Ed Skrein (Game of Thrones, Deadpool). Djimon Hounsou, die eerder Korath the Pursuer in verschillende MCU-films speelde, speelt zijn generaal Titus. Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond) speelt Kora, die de krijgers moet zien te verzamelen. Ook onder meer Ray Fisher, Charlie Hunnam en Anthony Hopkins maken onderdeel uit van de cast.
Netflix lijkt veel vertrouwen in de film te hebben: een vervolg is al in de maak. Het is dan ook de bedoeling dat Rebel Moon uitmondt in een succesvolle franchise.