Knock at the Cabin niet goed ontvangen bij fans van het boek

News
zondag, 12 februari 2023 om 12:00
knock at the cabin st 10 jpg sd high copyright 2022 universal studios all rights reserved 1f1674834487
Fans van het boek The Cabin at the end of the World zijn niet blij met de verfilming genaamd Knock at the Cabin. De door M. Night Shyamalan geregisseerde thriller is volgens fans een totaal ander verhaal dan het boek.
Let op: dit bericht bevat spoilers voor Knock at the Cabin en het boek The Cabin at the End of the World.
Knock at the Cabin gaat over een koppel en hun jonge dochter. Samen zijn ze op vakantie in een hutje in het bos. Ineens wordt er hard op de deur geklopt en breken er breken drie mensen in die worden gespeeld door Dave Bautista, Rupert Grint en Abbey Quinn. Het gezin wordt gevangen genomen door de inbrekers die beweren dat zij de apocalyps kunnen voorkomen door een familielid op te offeren. De familie komt voor een onmogelijk dilemma te staan.

Einde van Knock at the Cabin valt niet in de smaak

Fans van het boek zijn boos omdat de film een veel zachter einde zou hebben dan in het boek. De film eindigt er namelijk mee dat Eric Andrew vermoordt als offer. In het boek is dat heel anders.
Het einde van het boek is veel tragischer. Dat verhaal eindigt er namelijk mee dat het dochtertje plotseling dood gaat en haar ouders gebroken achterlaat. Door deze verandering zijn fans woedend.