Ga treintjes rijden met deze gratis game in de Epic Store!

News
donderdag, 13 juli 2023 om 17:00
epic gamesf1645113725
Epic Games geeft een bijzonder leuke game weg waar zowel trein- als simulatieliefhebbers mee weg lopen. Train Valley 2 is het bijzonder succesvolle vervolg op het eerste deel uit 2015 en scoort overal hoge cijfers. En nu kan je deze game gratis spelen!
Wie speelde er nu vroeger niet graag met treintjes? Iedereen toch? Niets houdt je tegen om ook nu nog in te stappen in de (virtuele) treinen van Train Valley 2, het succesvolle vervolg op het eerste deel van developer Flazm. Dankzij Epic Games kan dat nu nog gratis ook, zij geven de game deze hele week gratis weg! Snel claimen dus in de Epic Store.

Train Valley 2

In deze game mag je aan de slag als ontwerper van je eigen railnetwerk en daar een groot scala aan treinen over laten rijden. Als Railway Tycoon tijdens de Industriële Revolutie verbind je steden en bedrijven en zorg je dat de economie op rolletjes loopt. Bouw rails, voorzie je treinen van upgrades en de juiste wagons en zorg dat de juiste goederen op tijd bezorgd worden!
Train Valley 2 is deels een Tycoon game, deels een micromanagement simulatie, deels een puzzelgame. De game is voorzien van meer dan 50 levels in de Company Mode en is voorzien van een level editor. Er is dus altijd wel een uitdaging te spelen!

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws