Zo win je een gratis PS5 mét PSVR 2!

News
woensdag, 28 juni 2023 om 18:00
playstation 5f1603819462
Wil je graag een PS5, maar is dat financieel even niet mogelijk? Je kunt momenteel kans maken om de console te winnen. Bovendien krijg je de PSVR 2 er dan ook nog eens bij.
De voorraadproblemen van de PS5 zijn voorbij, dus als het nu niet lukt om er één te kopen, zit het waarschijnlijk vast op de prijs. Maar als je snel bent, kun je nog proberen om een PS5 te winnen, rechtstreeks van Sony. Daarvoor moet je wel meedoen aan een prijsvraag.
Die prijsvraag draait om PlayStation Plus. De dienst werd ongeveer een jaar geleden vernieuwd en om dat te vieren geeft Sony de nodige hardware weg. Op PlayStation.com kun je een vijftal vragen over PS Plus invullen om kans te maken op de hoofdprijs van een PS5 met PSVR 2. Het enige dat je daar voor nodig hebt is een PlayStation Network account.
De meeste van die vragen zijn niet al te moeilijk. Een aantal antwoorden staat zelfs verklapt op de pagina waar je de vragen in moet vullen. Dat gezegd hebbende is er ook een vraag waarbij je waarschijnlijk een gokje zult moeten wagen.

Hoe lang loopt de winactie voor de PS5 met PSVR 2?

Het duurt niet lang om je deelname te voltooien en dat is maar goed ook. De actie duurt namelijk niet heel lang meer. In de algemene voorwaarden staat te lezen dat hij eindigt om 7.00 uur 's ochtends op 31 juni. Die datum bestaat niet, dus we gaan er maar vanuit dat vanaf 1 juli niet meer mee kunt doen. Houd er wel rekening mee dat er maar één winnaar van de bundel is en de kans op teleurstelling dus aanwezig is.