Hier kun je goedkoop Assassin's Creed Mirage kopen

News
donderdag, 05 oktober 2023 om 16:30
2023 05 26 assassins creed mirage jugabilidadf1686644374
Assassin's Creed Mirage ligt in de winkel. Heb je ook zin om de game te gaan spelen? Dan kun je hem hier goedkoop bestellen om niet onnodig te veel uit te geven.
Assassin's Creed Mirage is overal verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en PC, maar niet overal betaal je dezelfde prijs. Momenteel zijn er een aantal plekken waar je voor de game op console minder hoeft te betalen dan de lanceringsprijs van 49,99 euro. De goedkoopste opties hebben we hieronder voor je op een rijtje.
Met Assassin's Creed Mirage gaat Ubisoft terug naar de tijdsperiode waarmee de serie ooit begon. Dit keer speel je als Basim (één van de bekende gezichten uit Assassin's Creed Valhalla) die op zoek is naar antwoorden. De sluwe sluipmoordenaar heeft namelijk visioenen die hem steeds meer vragen voorschotelen.

Collector's Edition van Assassin's Creed Mirage bestellen kan niet meer

Natuurlijk komt er met de nieuwe Assassin's Creed Mirage ook een speciale Collector's Edition van de game. Die is alleen al helemaal uitverkocht in Nederland. Deze was te pre-orderen via Game Mania en via Ubisofts eigen winkelpagina. Als er bestellingen geannuleerd, kun je daar mogelijk nog kans maken om één te bestellen.