Ga deze week op schattenjacht in Red Dead Online

News
woensdag, 13 april 2022 om 13:00
red dead online collector 1f1572454236
Deze maand staan de hardcore-versie van Telegram Missions in de spotlight in Red Dead Online. Deze week kan je daar nog meer van profiteren en lekker op schattenjacht gaan.
Rockstar zet in Red Dead Online nu elke maand een specifiek onderdeel van de game in het zonnetje. In april is het daarom tijd om lekker veel Telegram Missions te spelen, ten minste, de moeilijkere hardcore-versies van de missies. Daarvoor krijg je namelijk maar liefst drie keer zoveel dollar en XP.
Daar komt deze bovendien een unieke beloning bij. Als het je namelijk lukt om de Telegram Mission ‘Rich Pickings’ te voltooien, dan zal je als extra reward een Treasure Map erbij krijgen. Deze schatkaart zal je leiden naar een verborgen kist in de buurt van Calumet Ravine.

Meer bonussen in Red Dead Online

Dat is niet de enige bonus waar je deze week van kan profiteren, want er is ook een nieuwe modus of rijk mee te worden in Featured Series. Als je de komende dagen de hardcore-versie van Overrun speelt, dan zal je drie keer zoveel dollars en ervaringspunten krijgen voor je PvP-verdiensten.
Natuurlijk zijn ook de andere bonussen nog geldig deze week. Zo kan je twee keer zoveel dollars en XP verdienen op Blood Money Opportunities, terwijl Call to Arms niet alleen je geld en ervaringspunten verdubbelen, maar ook de goudklompjes die je krijgt. Als je de gratis community outfit nog niet hebt geclaimd, dan kan je dat nu ook nog doen!

Populair Nieuws