Rockstar gaat Hardcore Telegram Missions in Red Dead Online flink belonen

News
woensdag, 06 april 2022 om 12:00
red dead online community outfitf1649235104
De maand van de Bounty Hunter is afgesloten in Red Dead Online. Nu wordt de focus verplaatst naar Hardcore Telegram Missions, waar je rijkelijk voor beloond zal worden.
Als je in april rijk wil worden in het wilde westen van Red Dead Online, dan doe je er goed aan om je lokale Postmaster op te zoeken of je Camp Lockbox te openen en de telegrammen van ‘J’ te openen. Voor het voltooien van ‘A Tough Business’ Hardcore Telegram Missions krijg je namelijk maar liefst drie keer zoveel dollars en XP deze maand.
De Hardcore Telegram Missions verschillen van de normale versie, door spelers niet de mogelijkheid te geven om Aim Assist te gebruiken. Vijanden zullen daarnaast accurater schieten, moeilijker zijn om uit te schakelen en ze zullen niet op je radar verschijnen.
Voor het voltooien van de Telegram Mission ‘A One Horse Deal’ krijg je deze week niet alleen het driedubbele aantal beloningen, maar ook een coupon voor 50 procent korting op een Stable Slot.

Meer bonussen in Red Dead Online

Het blijft deze maand niet alleen bij de voordelen voor Hardcore Telegram Missions. Voor Blood Money Opportunities krijg je namelijk het dubbele aantal beloningen en elke week kan je ook 96 stuks High Velocity Revolver Ammo krijgen. Ben je succesvol bezig in Call to Arms, dan zal je twee keer zoveel dollars, XP en goud als beloning krijgen. Ook is er weer een Featured Series met zelfs drie keer zoveel rewards, waarbij deze week de Hardcore Elimination Series in het zonnetje wordt gezet.
In april kan je ook profiteren van gratis beloningen. Elke speler die Rank 10 haalt, krijg namelijk gratis en voor niets een boog en een vishengel, zodat je je avontuur in de online wereld goed kan beginnen. Daarnaast heeft Rockstar ook een community outfit samengesteld, die ontworpen is door YouTuber Dare to Game. Alle onderdelen voor de outfit kan je nu gratis scoren in de catalogus van Wheeler, Rawson & Co.