FromSoftware werkt al een jaar aan geheime game

News
dinsdag, 21 maart 2023 om 12:00
elden ring combatf1644405058
FromSoftware heeft het momenteel druk. De gerenommeerde studio blijkt nu namelijk ook al meer dan een jaar te werken aan een geheime game.
Met de Dark Souls games heeft FromSoftware zichzelf op de kaart gezet, maar de studio is nu echt groot geworden met Elden Ring. De nieuwe titel heeft een enorme hoeveelheid Game of the Year-prijzen in de wacht gesleept en op XGN.nl werkt de game ook beloond met een prachtige 9.8.
Voor Elden Ring is nu ook een uitbreiding in de maak. Dat heeft FromSoftware eind februari eindelijk bekendgemaakt. Wanneer de DLC moet uitkomen is nog niet bekend. De studio werkt daarnaast ook aan Armored Core VI: Fires of Rubicon, maar nu blijkt dat er nog een game in ontwikkeling is.
Op het LinkedIn-profiel van FromSoftware-werknemer Kenneth Chan is namelijk een tot nu toe geheime game te vinden. Chan heeft gewerkt aan Elden Ring als Lead Game Designer en aan Armored Core VI als producent en co-director. Voor het onaangekondigde project is de ontwikkelaar al ruim een jaar bezig.

Wat voor soort game is het?

Het zal voorlopig nog even gissen blijven wat de mysterieuze game is, die in ontwikkeling is bij FromSoftware. Er wordt namelijk helemaal geen informatie gedeeld over het project. Het kan dus gaan om een bestaande IP van de studio, zoals Sekiro: Shadows Die Twice of King’s Field, maar het kan ook een compleet nieuwe IP zijn. Waarschijnlijk krijgen we er meer over te horen wanneer Shadow of the Erdtree en Armored Core VI uitgebracht zijn.

Populair Nieuws