Nieuwe Netflix film krijgt “belachelijk grote” game

News
dinsdag, 21 maart 2023 om 11:30
netflix 5432181 1920f1658221200
Met alle controverse rondom annuleringen van Netflix-series is de dienst niet meer zo bekend om het grote vertrouwen in nieuwe projecten. Maar voor een nieuwe film die dit jaar uit moet komen lijkt dat heel anders. Er wordt namelijk al gewerkt aan een grote game bij die film.
Al een aantal jaar heeft Netflix een deal met Zack Snyder, waaruit bijvoorbeeld Army of the Dead is voortgekomen. Ook dit jaar moet er een grote Snyder-film op Netflix verschijnen in de vorm van Rebel Moon. Over die film is nog niet bijzonder veel bekend, maar Zack Snyder onthult nu dat er ook een bijpassende game in de maak is.
In een interview in de Nerd Queens podcast vertelt Snyder dat hij veel plezier heeft met een RPG die verbonden is aan Rebel Moon. De regisseur laat er nog niet bijzonder veel over los, aangezien hij niet weet of hij het eigenlijk wel over het project mag hebben. Hij omschrijft de game als “letterlijk gestoord en zo meeslepend en zo intens en zo enorm”.
Snyder wilde ook dat de game groot werd. Hij laat weten dat hij geen “casual” game wilde maken, maar iets dat “belachelijk groot” zou zijn. Wat hij daaronder verstaat is natuulijk moeilijk te beoordelen zolang er geen beelden van de game zijn.

Wanneer verschijnt Rebel Moon op Netflix?

Waarschijnlijk duurt het nog even voor je deze game kan gaan spelen. De film Rebel Moon staat namelijk voor december van dit jaar op de planning. Over de film zelf is ook nog niet bijzonder veel bekend, maar hij begon ooit als pitch voor Star Wars. Als de wereld van Rebel Moon op Star Wars lijkt zou het zich redelijk moeten lenen voor een grote RPG.

Populair Nieuws

Laatste Reacties