'Friends reunie komt er snel aan'

News
vrijdag, 05 maart 2021 om 8:00
friendsf1622197197
De Friends reünie laat al een hele tijd op zich wachten. Nu lijkt het erop dat de speciale aflevering er alsnog snel kan komen. David Schwimmer, die Ross speelt in de serie, vertelt dat hij verwacht dat er volgens hem snel gestart kan worden met de opnames.
Schwimmer vertelde dit in een interview met ET Canada. Volgens Schwimmer vliegt hij heel binnenkort naar Los Angeles, waardoor hij denkt dat er een manier is gevonden om veilig opnames te maken. Sowieso zullen de opnames voor een deel buiten plaatsvinden, wat een stuk veiliger is rondom het coronavirus. Door deze keuze zou er ook sneller gestart kunnen worden met de opnames.

Friends reünie al vaker uitgesteld

De Friends reünie, waarbij alle castleden weer bij elkaar komen zou eigenlijk al een hele tijd geleden plaatsvinden. Al in 2019 was er sprake van een reünie. De speciale aflevering is alleen door omstandigheden vaker uitgesteld. VErvolgens kwam er een melding dat er snel gestart werd met de opnames voor HBO Max, maar dat ging niet door uiteindelijk. In januari bevestigde Lisa Kudrow nog dat de opnames gestart waren en meldde daarbij zelfs dat zij al iets opgenomen had, maar toch werd de serie weer uitgesteld. Nu komt Schwimmer dus met de melding dat de opnames snel starten. Hopelijk gaat de reünie dit keer door.
Friends was in de periode 1994 tot 2004 ontzettend populair toen de serie nog liep en ook nu nog wordt er veel via streamingdiensten naar de serie gekeken. De fans van de serie met Monica, Ross, Rachel, Chandler, Phoebe en Joey, vroegen al langer om een terugkeer en die lijken ze nu eindelijk te krijgen.

Populair Nieuws