Update - Laatste kans om je in te schrijven voor PS5 loting!

News
donderdag, 09 december 2021 om 9:30
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Wil je een PlayStation 5 bemachtigen voor jezelf of iemand er gelukkig mee maken tijdens de feestdagen? Dan is nu je kans om toe te slaan. Coolblue organiseert namelijk weer een PS5 loting, dus schrijf je snel in.

Update 9 december - Laatste kans voor de loting!

Heb je je nog steeds niet ingeschreven? Dan moet je er wel heel wat vaart achter gaan zetten. De inschrijving sluit vandaag namelijk om 10:00 uur 's ochtends, waarna meteen de winnaars bekend worden gemaakt. Schrijf je nu dus snel in voordat het te laat is!

Update - Nog maar 24 uur te gaan!

Heb je je nog niet ingeschreven voor de PS5 loting bij Coolblue, maar ben je dat wel van plan? Dan moet je er wat haast achter zetten. De inschrijving sluit namelijk al over 24 uur. Op 9 december om 10:00 zal de inschrijving op slot gaan en de winnaars worden uitgekozen.

Origineel bericht

Met de feestdagen in het vooruitzicht zullen veel mensen een PlayStation 5 op hun verlanglijstje hebben staan. Het is alleen een hele uitdaging om de next-gen console te bemachtigen. Als er namelijk exemplaren op de vrije markt terecht komen, dan duurt het niet lang voordat ze zijn uitverkocht. Niet door normale klanten die gewoon een PS5 willen, maar door scalpers, die de console binnen een paar minuten voor het dubbele bedrag te koop zetten op Marktplaats of Ebay. De scalpers maken bovendien gebruik van bots, waardoor normale klanten geen enkele kans hebben.
Om het probleem van scalpers te omzeilen, heeft Coolblue de methode van een PS5 loting bedacht. Mensen die een PS5 willen bemachtigen, kunnen zich inschrijven voor de loting. Wanneer de tijd is verstreken, dan zullen een aantal gelukkigen uit de hoge hoed getoverd worden, die vervolgens de kans krijgen om een PS5 te kopen. Een nieuwe loting is nu van start gegaan bij Coolblue, dus schrijf je snel in, voordat de deadline sluit.

Hoe doe ik mee aan de PS5 loting?

Om kans te maken op een PlayStation 5 moet je je inschrijven voor de loting bij Coolblue via de app van de webshop. Je kan je maar een keer inschrijven per persoon en per adres. Als je daarmee probeert vals te spelen, dan zal je helemaal geen kans maken op de next-gen console.
Je kan daarnaast alleen kans maken op PlayStation 5-pakketten, met een game en accessoires erbij. Zo kan je kiezen uit bijvoorbeeld een PlayStation 5 met Spider-Man Miles Morales en de PS5 3D Pulse Headset of een pakket bestaande uit een PlayStation 5, Battlefield 2042 en een extra DualSense controller.
Dit bericht is op 9 december 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws