Fortnite update met Halloween-thema nu live!

  Het welbekende Fortnite heeft een nieuw event in het leven geblazen. Dit keer staat het Fortnite event in teken van griezelen tijdens het Fortnitemares Halloween event. De update brengt een nieuwe modi, een oude bekende én een nieuw online concert.

  Fortnite event Fortnitemares brengt skins en meer

  Het nieuwe Fortnite event is nu live tot en met 3 november. Dit Halloween-thema brengt een oud bekend karakter terug, namelijk Midas, wie we al eerder zagen in het 'The Device' live event. Hier werd Midas helaas opgegeten door een haai, maar nu is hij terug als een ondode.

  Naast dit karakter is er ook een nieuwe modus in het Fortnite event. Ga je namelijk dood in Solo, Duos of Squad? Dan kom je terug als geest, waardoor je nog steeds kunt winnen. Dit wordt een 'Shadow Royale' genoemd. Aan de beelden in de trailer te zien lijkt dit enorm op de 'Infected' modi uit Modern Warfare.

  Halloween-thema krijgt nieuwe skins en concert

  Naast dat we Midas terug gaan zien als eindbaas én speelbaar karakter in de 'Last Laugh bundel' zien we ook nieuwe Halloween-skins, aanpassingen aan de map en nieuwe uitdagingen.

  Als kers op de griezelige taart zal er wederom een concert plaatsvinden in-game. Ditmaal zien we de Colombiaanse superster J Balvin. Dit Fortnite concert gaat plaatsvinden op 31 oktober om 3 uur in de ochtend. Voor degene die liever slapen, je kunt het concert de volgende dag om 3 uur in de middag en 9 uur in de avond terugkijken.

  Als laatste heeft de nieuwste Fortnite patch 14.40 het formaat van de game een stuk teruggebracht op PC van 89.5 GB naar 29.8 GB.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.