Geniet in Fortnite van een Travis Scott concert

  Epic Games update Fortnite regelmatig met nieuwe content, zoals een aangepaste map en nieuwe wapens. Dit weekend kunnen spelers alleen genieten van iets anders, namelijk een concert van rapper Travis Scott.

  Door het coronavirus kunnen artiesten geen concerten meer geven, dus zijn ze aangewezen op andere manieren om hun muziek aan de man te brengen. Zo hebben verschillende bands en zangers al een virtueel concert gegeven, maar Travis Scott doet er nog een schepje bovenop.

  De rapper zal namelijk in reusachtige vorm verschijnen in Fortnite, waar hij in de game een concert zal geven. Er zijn alleen wel gelimiteerde plekken, dus ontwikkelaar Epic Games raadt aan om voor de geplande tijd in te loggen. Gelukkig zijn er meerdere data waarop de artiest optreedt:

  • Vrijdag 24 april 18:00 Nederlandse tijd
  • Zaterdag 25 april 17:00 Nederlandse tijd
  • Zondag 26 april 00:00 Nederlandse tijd

  Niet het eerste concert in Fortnite

  Epic Games heeft al eerder een soortgelijk evenement georganiseerd. In plaats van Travis Scott verscheen destijds producer en DJ Marshmello in de Battle Royale game om een concert te geven. De kans is dus groot dat er in de toekomst meer van dit soort concerten zullen volgen.

  Dit artikel is op 14 juli 2020 bijgewerkt.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.