3 bijzonder opvallende dingen aan de iPhone 12

Article
woensdag, 21 oktober 2020 om 17:30
iphone 12 kleurenf1603362601
De iPhone 12 werd recentelijk aangekondigd en op 13 oktober tijdens een Apple event op YouTube werd er dieper ingegaan op alles wat de iPhone 12 bezit. Hier kwamen we er achter dat er een aantal speciale features wel of niet bij het apparaat zitten. Vandaag bespreken wij met jullie de drie meest opvallende dingen aan de iPhone 12.

Vier verschillende modellen

De iPhone 12 zal komen in maar liefst vier verschillende modellen, met elk hun eigen specificaties. Buiten de reguliere iPhone 12 bracht Apple ook de iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max uit. De iPhone 12 Mini is vanzelfsprekend een stukje kleiner, waar de iPhone 12 Pro Max wat groter is. De apparaten verschillen sterk in prijs. Het goedkoopste model is een iPhone 12 Mini met 64GB. Dit toestel is te koop vanaf 809 euro. De duurste versie is de iPhone 12 Pro Max. Deze is te halen vanaf 1609 euro. Ook weten we de pre-order datum van de apparaten. De iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn vanaf 16 oktober beschikbaar voor pre-order. De iPhone 12 Mini en de iPhone 12 Pro Max zullen vanaf 6 november te pre-orderen zijn. Meer informatie over deze vier toestellen is hier te vinden.

De eerste iPhone met 5G

De iPhone 12 is één van de eerste iPhones die gebruik kan maken van 5G. Dit geldt voor alle vier de verschillende versies van het toestel. De 5G antenne die zich in de apparaten bevindt zorgt ervoor dat je een stuk sneller internet hebt. Dit is natuurlijk sowieso heel prettig, maar hierdoor heb je ook een heleboel nieuwe opties. De iPhone 12 kan bijvoorbeeld beter bepaalde programma’s runnen en verschillende acties tegelijkertijd uitvoeren. 5G hoef je op het apparaat niet zelf in en uit te schakelen. Dit doet het toestel zelf, waardoor er veel data bespaard wordt.
iphone 12 announcef1617134837

Geen lader en oortjes meer!

Een toevoeging die bij velen niet in het juiste gaatje zal vallen is de keuze om geen adapter en oortjes meer bij de telefoon in de verpakking te stoppen. Deze apparaten zullen los gekocht moeten worden naast de telefoon. Apple geeft aan de keuze gemaakt te hebben vanwege het milieu. De iPhone 12 is met meer milieubewustheid gemaakt en dat probeert Apple dan ook steeds meer toe te passen. Door de oordopjes en de adapter uit de doos te halen is het mogelijk om het doosje kleiner te maken. Hierdoor worden er kostbare grondstoffen gespaard. Ook zullen mensen volgens Apple hierdoor hun vorige modellen opnieuw gebruiken. Als een soort ‘goedmakertje’ heeft Apple wel een Lightning USB kabel in de doos laten zitten.

Populair Nieuws