Fortnite krijgt Joker en meer in 'The Last Laugh bundel'

  Epic Games gaat binnenkort een aantal superschurken toevoegen aan Fortnite. Onder meer Joker komt op 17 november naar de game in de The Last Laugh bundel.

  Epic kondigde The Last Laugh bundel voor Fortnite aan via een blogpost. Hierin meldt Epic dat onder andere Batman's aartsrivaal Joker, Poison Ivy en Midas Rex naar de game komen. Joker krijgt een heel aantal toffe dingen mee, zoals de Bad Joke Pickaxe, The Joker's Revenge Pickaxe en de Pick a Card emote. Of Poison Ivy meekrijgt aan wapentuig is nog onbekend.

  The Last Laugh bundel voor Fortnite bevat naast de personages in ieder geval 1000 V-Bucks en is zowel digitaal als fysiek te koop. Wat betreft de bundel voor PC en mobiele versie van de game komt Epic nog met een manier om deze aan te schaffen.

  The Last Laugh komt in navolging van Batman

  The Last Laugh bundel is een navolging op de verschijning van Batman in Fortnite. Je kunt momenteel je karakters in de game namelijk uitdossen als de Dark Knight en wel in twee varianten, namelijk de comic en de filmvariant van de superheld. Ook is Batman voorzien van zijn eigen wapens en een heuse Batwing als glider. Met de komst van Joker en Poison Ivy belooft de strijd tussen goed en slecht vanuit Gotham naar Fortnite te gaan.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.