12 Days of Christmas dag 11: WIN een Far Cry 6 statue + shirt

News
dinsdag, 21 december 2021 om 15:00
12 days of christmas overzichtf1638274010
Voor de leeuwen! We zijn alweer bij de voorlaatste dag van de 12 Days of Christmas bij XGN. Vandaag kunnen jullie een prachtig collectors item winnen, de statue van Antón & Diego Castillo, de Leeuwen van Yara. Deze statue is overal uitverkocht, maar wij hebben hem nog!

12 days of Christmas Dag 10: WIN een Far Cry 6 statue + shirt

Vandaag hebben we een prachtige prijs voor de Far Cry fan en voor de verzamelaar van collectibles. Deze statue is inmiddels nergens meer te krijgen maar dankzij Ubisoft hebben we er nog eentje voor jullie weten te bemachtigen. Deze statue behorende bij de nieuwste editie van Far Cry 6 toont de beide antagonisten van de game, Antón en Diego Castillo, de dictator van Yara en zijn zoon. Deze statue is 26 cm hoog en een mooie toevoeging aan je gamescollectie. Bij de statue wordt ook een code meegeleverd om in Far Cry 6 een wapentalisman 'The Lion of Yara' te ontsluiten, zodat je ook ingame kan pronken met je nieuwe bezit.
Maar daarmee zijn we er nog niet, naast het statue en de ingame code krijg je ook nog een Far Cry 6 steelcase (zonder gamecode) en een Chorizo-sleutelhanger, EN een Far Cry 6 t-shirt met de tekst From Yara With Love’’. Wat een lekker pakket!
Far Cry 6 werd door onze eigen Luuc gereviewed en met een 7 gewaardeerd. Luuc vond de game prachtig en grafisch van het niveau van Red Dead Redemption 2, met een enorm uitgebreide spelwereld, met een mooi verhaal en uitstekende personages.
Nog even samenvattend, wat kan je winnen?
  • een Far Cry statue met Antón en Diego
  • een in-game code voor een 'The Lion of Yara' wapentalisman
  • een Far Cry 6 steelcase
  • een sleutelhanger met Chorizo
  • een "From Yara with Love" t-shirt
far cry 6 statuef1640085003

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk en kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Voor jezelf meedoen? Wees lekker pro-actief en positief op de website. Meedoen aan de prijs, doe je door leuke berichtjes achter te laten onder artikelen of op de reactie van iemand anders. Zo simpel is het! Meer is natuurlijk beter, maar al vanaf één berichtje doe je mee! Reageer ook onder dit bericht, zodat we weten dat je mee wil dingen naar deze prijs.
Meedoen voor een ander? Deze actie zal ook op Facebook en Twitter verschijnen. Wil je iemand anders laten winnen, deel het bericht dan vooral met hen door ze te taggen! Wie weet win jij de prijs dan voor iemand anders.
Liever meedoen aan een andere winactie? Bekijk dan hier het overzicht. Je mag ook meedoen aan de andere win-acties, maar je kan maar één keer winnen.
De winnaar van de deze actie maken we met kerst hier op de site bekend. Deze prachtige statue is aangeboden in samenwerking met Ubisoft. Uiteraard willen we hen bedanken voor het ter beschikking stellen van deze geweldige prijs!