Update - LEGO crossover in Fortnite nu te spelen

News
donderdag, 07 december 2023 om 17:30
fortnite blog photography blog 19 1011 upgraded combat screenshot 1920x1080 b7fb7387b1402312bbbe8fbba6954e1715095059f1634029219
Fortnite houdt wel van een grote crossover. Het aantal onverwachte personages dat in de game voorkomt als skin is vrij groot. Maar binnenkort komt Epic Games met een crossover die veel groter is dan een paar skins. LEGO Fortnite lanceert namelijk deze week nog.

Update - Crossover is nu te spelen!

Als je uitkeek naar de crossover met LEGO in Fortnite, dan is het tijd om de nieuwste update voor de game binnen te halen. De samenwerking is namelijk nu te beleven in de battle royale shooter. Ter eren van de update is ook meteen een nieuwe gameplay trailer gelanceerd, die hieronder te bekijken is.
Origineel bericht:
Binnenkort kun je in Fortnite overal LEGO-steentjes vinden. Epic Games en LEGO gaan namelijk een grote samenwerking aan, zoals eerder al geteased werd. Op de LEGO-website is te lezen dat er een hele nieuwe Fortnite-ervaring komt rondom LEGO.
Veel details over die ervaring zijn er nog niet, behalve dat de crossover het ultieme survival crafting avontuur wordt. LEGO spreekt van een game genaamd LEGO Fortnite, wat suggereert dat het een aparte game is, of in ieder geval een aparte modus die je kunt selecteren wanneer je Fortnite opstart. Meer details volgen op 7 december, wanneer de game lanceert.

Bergen LEGO skins in Fortnite

Eén van de grote attracties in deze nieuwe Fortnite-ervaring is dat hij gepaard gaat met een hele stapel nieuwe skins. Zeker 1200 bestaande Fortnite skins zijn namelijk omgetoverd tot LEGO minifiguurtjes. Er worden bovendien nog meer figuurtjes beloofd.
Het duurt niet lang meer voor we meer weten over deze crossover. Zoals gezegd lanceert LEGO Fortnite op 7 december. De crossover zal speelbaar zijn op elk platform waarop je ook Fortnite kunt spelen, dus op vrijwel alles.
Dit bericht is origineel gepubliceerd op 4 december 2023.