Epic Games geeft twee over-the-top actiegames gratis weg!

News
vrijdag, 08 december 2023 om 9:00
epic gamesf1645113725
Dragon Ball Z-achtige gevechten, maar dan met mechanische Godzillas of Titans. Klinkt dat goed? Jazeker! Vernietig je vijanden met vuur en stalen klauwen in de gratis game van deze week in de Epic Games Store. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Epic nóg een gratis game in petto.
Het is tijd om enorm kont te schoppen in heuse anime-stijl. Epic Games geeft twee games weg waarin over-the-top gevechten centraal staan. Altijd al als Godzilla de vloer willen aanvegen met al je tegenstanders? Nu kan het! Als mechwarrior juist op dino-jacht willen? Natuurlijk! Vanaf nu kan je in Gigabash helemaal los en deze game krijg je helemaal gratis in de Epic Games Store.
egs gigabash passionrepublicgames s1 2560x1440 f0d657610403750a33b2ed4a372d21ec1f1701937319

GigaBash

In GigaBash kies je uit één van een tiental monsterlijke reuzehagedissen of mechas en zaai je dood en destructie in chaotische manga stijl gevechten. Volgens de makers is de game geinspireerd door kaiju films en dat is te zien!
Je commandeert je Titan of Mech en mept, gebruikt radiozenders als honkbalknuppel of rolt hele steden in een enorme destructieve sneeuwbal. Natuurlijk mogen formshifts en enorm krachtige S-Class ultimate forms niet ontbreken. Chaos en spektakel gegarandeerd! De game kent diverse gamemodi, waaronder free-for-all, 2v2, lokale en online multiplayer en zelfs een viertal single player campagnes. Voor elk wat wils dus!
image1f1701943626

Predecessor

Hoewel deze game van een heel ander kaliber is (het is een MOBA/Paragon game) heeft ook Predecessor over actie niks te klagen. Je hebt de keuze uit dertig karakters, elk met zijn eigen sterke kanten en speelstijl.
In tegenstelling tot veel MOBA's sta je dit keer niet aan de zijkant te kijken naar de actie, maar neem je zelf actief deel aan het gevecht. En hoe! Je kruipt in de huid van je held en in 2rd person view betreedt je de arena op jacht naar vijanden en goud.
De toevoeging van Predecessor als gratis game is wel wat bijzonder. De game is al sinds 2022 in early access en moet gekocht worden, maar zal na release een Free to Play game zijn zoals de meeste MOBA games. Wie de game nu al wil spelen, kan dat via onderstaande link doen.

Gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws