Populair League of Legends-personage nu ook in Fortnite verschenen

News
vrijdag, 05 november 2021 om 14:30
fortnite arcane jinx outfit 1920x1080 4d6a38258e7af1636112054
Jinx heeft sinds vandaag haar eigen skin in Fortnite. Jinx kan je kennen van de game League of Legends en heeft daarnaast ook de hoofdrol in de nieuwe Netflix-serie Arcane.
Om de lancering van Arcane, de nieuwe serie van Netflix en Riot Games, te vieren, heeft Jinx haar eigen Fortnite skin gekregen. Dit personage is de hoofdpersoon in de serie en is ook een populaire champion in de game League of Legends.
In de Item Shop kan je nu de Arcane Jinx-outfit vinden samen met andere Arcane-items. Zo is er de Jinx’s Dream Monkey Back Bling en een Pow Pow Crusher Pickaxe. Daarnaast is er ook muziek toegevoegd van de Arcane Soundtrack. Al deze items kan je samen in een Bundle kopen. Het laadscherm van Fortnite zal ook in thema zijn van het personage Jinx.
De komst van het personage is onderdeel van en deal tussen Epic Games en Riot Games. Door deze deal zullen daarnaast verschillende Riot-games verschijnen op de Epic Games Store, waaronder League of Legends, Valorant en Teamfight Tactics. Als een game wordt geselecteerd via de Epic Game Store, moeten spelers de game wel nog steeds daarna lanceren via Riot’s launcher.

Arcane binnenkort op Netflix

De eerste drie afleveringen van Arcane zullen op 7 november op Netflix verschijnen. De serie volgt de zussen Vi en Jinx. Daarnaast zullen de champions Caitlyn en Jayce ook een rol spelen in de serie. De personages zijn afkomstig uit de fictieve stad Piltover. Daarnaast zal de focus ook komen te liggen op karakters uit de grimmige wereld van Zaun.

Populair Nieuws