Flinke bonussen voor de Moonshiner en Bounty Hunter in Red Dead Online

  Het lijkt erop dat er deze week een hittegolf trekt over Nederland. Aanlokkelijk weer om naar buiten te gaan, maar Rockstar maakt het aantrekkelijk om juist binnen te blijven zitten. De Moonshiners en Bounty Hunters onder ons krijgen namelijk flinke bonussen.

  Niet alleen de Nederlandse bevolking zal deze week snakken naar drinken, ook de inwoners van het Wilde Westen zijn dorstig. Door de grote vraag kan je als Moonshiner je goederen met extra veel winst verkopen, waardoor je 50 procent meer dollars krijgt voor elke Moonshiner Sell Mission die je succesvol tot een einde brengt.

  Daar houdt het voor de alcoholstokers onder ons bovendien niet op. Voor elke Moonshiner Mission en Moonshiner Free Roam Event krijgt je namelijk 50 procent meer Role XP en alle Moonshiner Role Items zijn afgeprijsd met 35 procent korting. Ben je daarnaast nog niet begonnen met je carriere als brouwer van heerlijke alcohol, dan kost het deze week maar tien goudstaven om je Moonshine Shack te kopen.

  Veel criminelen op vrije voeten

  De extra influx aan alcohol in het Wilde Westen heeft waarschijnlijk ook gezorgd voor meer misdaden, want Bounty Hunters worden ook rijkelijk beloond voor hun werkzaamheden. Alle Bounties leveren deze week 50 procent meer dollars op en de Bounty Missions en Bounty Hunter Free Roam Events geven weer 50 procent meer Role XP.

  Net zoals de Moonshiners kunnen Bounty Hunters ook inslaan deze week. Alle speciale items, zoals de Reinforced Lasso zijn namelijk te koop met 35 procent korting. Spelers die nog niet de lange arm van de wet dienen, kunnen hun Bounty Hunter License ophalen bij de sheriff voor vijf goudstaven minder. Goede jacht!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.