Fitbit onthult nieuwe Sense 2 en Versa 4 smartwatches

News
woensdag, 24 augustus 2022 om 16:45
fitbit sense 2 en fitbit versa 4f1665502889
Fitbit is al een tijdje bezig met een opmars in de smartwatch-markt. Nu heeft het bedrijf haar nieuwe line-up onthuld, waaronder de Fitbit Sense 2 en Fitbit Versa 4.
Wie anno 2022 op zoek is naar een smartwatch, heeft een ruim aanbod om uit te kiezen. Zo is Fitbit een paar jaar geleden de markt ingestapt met de introductie van de Fitbit Versa, nadat het eerder al de markt domineerde op het gebied van fitness trackers.
Nu is het alweer tijd voor de vierde generatie aan smartwatches van Fitbit, inclusief een nieuw vlaggenschip. De Fitbit Sense 2 is namelijk de meest geavanceerde smartwatch met de focus op gezondheid en fitness tot nu toe. Zo kan je je stress monitoren dankzij een Body Response-sensor, naast je hartslag, huidtemperatuur en meer.
Natuurlijk heeft Fitbit ook gezorgd voor ondersteuning voor zo’n beetje elke workout die je maar kan verzinnen. Of je nu doet aan hardlopen, dansen, crossfit, fietsen of gewichtheffen, je kan al je activiteiten tracken en je voortgang in de gaten houden. Zo kan je bijvoorbeeld zien tijdens het hardlopen of je je tempo wat moet versnellen of iets rustiger aan moet doen.

Nieuw ontwerp voor de Fitbit smartwatches

De Fitbit Sense 2 en Versa 4 hebben daarnaast een dunner en lichter ontwerp gekregen en de fysieke knop is terug. Zo kan je tijdens het sporten gemakkelijker de smartwatches bedienen. Daarnaast is ook de batterijduur verbeterd, waardoor de accu nu maar liefst zes dagen mee kan gaan. Dat is een stuk langer dan concurrenten als de Apple Watch Series 7 en de Samsung Galaxy Watch 5.
De precieze releasedatum voor de Fitbit Sense 2 en Versa 4 is nog niet bekend, maar ze zullen allebei voor 29 september verschijnen. Wel kan je beide smartwatches alvast in de pre-order zetten voor respectievelijk 299,95 euro en 229,95 euro.