Final Kill komt terug naar Call of Duty Black Ops Cold War

  In de nieuwste versie van Call of Duty Black Ops is Final Kill - een replay van het winnende schot in een potje - vervangen door Best Play. Dat valt niet bij iedereen in de smaak, dus zal Treyarch binnenkort een aangepaste versie introduceren voor Cold War.

  Een tomahawk die blind wordt geworpen en precies het hoofd raakt van de laatste tegenstander of een onmogelijk schot met een sniper rifle over een enorme afstand. Het zijn kills die het verdienen om getoond te worden aan alle spelers aan het einde van een ronde. Dat gebeurde dan ook in de Call of Duty games.

  Treyarch heeft voor Call of Duty Black Ops Cold War een andere keuze gemaakt. Aan het einde van een ronde wordt niet de Final Kill getoond, maar de Best Play. Dat is veelal de actie die de meeste punten heeft opgeleverd tijdens een ronde. Niet alle spelers zijn alleen blij met deze verandering. De ontwikkelaar heeft daarom plannen om een hybride systeem te introduceren, waarbij de laatste kill in een ronde bepaalt of Final Kill of Best Play getoond wordt. Dat laatst Lead Game Designer Matt Scronce van Treyarch weten via Twitter. Een specifieke datum wanneer het systeem wordt geïmplementeerd is nog niet bekend.

  Technische problemen voor Cold War

  Naast het nieuwe systeem zal Treyarch in ieder geval nog genoeg werk voor de boeg hebben met Call of Duty Black Ops Cold War. Veel spelers klagen namelijk nog steeds over technische problemen, zoals meerdere crashes in één sessie en bugs die een ronde verpesten. De verwachting was dat de grote patch van Season 1 de problemen zou oplossen, maar die update introduceerde juist nog meer problemen.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.