Crashes nog niet weg na Cold War update

News
donderdag, 17 december 2020 om 11:30
black ops cold war nuketownf1606294795
Call of Duty Black Ops Cold War heeft een update gekregen. Hiermee is een heleboel opgelost, maar ook een belangrijk ding nog niet. Veel spelers ervaren vaak crashes in de game, waardoor ze ineens uit een potje gegooid worden of de game vastloopt. Helaas hebben de makers, Activision, dit nog niet op kunnen lossen.

Wat is er wel verbeterd?

Toch werd er een heleboel wel opgelost. De ervaring van het Call of Duty Black Ops Cold War wordt in zowel multiplayer als zombies verbeterd dankzij deze update. Zo is er bijvoorbeeld wapenafstemming toegevoegd voor bijna ieder wapen, waardoor de time to kill ratio verbeterd. De afstemmingen zijn ook toegevoegd aan perks, uitrustingen en field upgrades. Ook zijn er op veel plekken veranderingen gemaakt voor de spawn points.
Betreft zombies zijn er ook meerdere verbeteringen toegevoegd aan de game. Zo is ‘Die Maschine’ bijvoorbeeld sterk verbeterd met een aantal updates en veranderingen en is er kan je nu beter Zombies spelen met splitscreen. Voor Dead Ops Arcade 3 zijn er nieuwe gameplay-afstemmingen gemaakt. Andere toevoegingen, verbeteringen en updates kan je hier vinden.

Nog steeds veel crashes

Veel spelers verwachtte dat de crashes die regelmatig voorkomen bij een aantal mensen nu ook wel opgelost zouden worden. Dit viel helaas flink tegen. Na de update is dit namelijk niet minder geworden. Nog steeds krijgt Activision veel klachten. Het eerste seizoen van de game ging recentelijk van start, dus dit is heel vervelend voor de spelers. Er zal ongetwijfeld gewerkt worden aan deze problemen.
Hebben jullie veel problemen gehad met Call of Duty Black Ops Cold War? Laat ons weten wat jullie ervaring met de game is!