Call of Duty krijgt mogelijk opvallende crossover met sci-fi franchise

News
donderdag, 18 januari 2024 om 18:00
warhammer 40k dark angelsf1705596517
De laatste paar jaar heeft Call of Duty al een paar grote crossovers gehad. En nu lijkt er nog een opvallende bij te komen met een populaire sci-fi franchise.
Als je denkt aan Call of Duty, dan denk je waarschijnlijk aan soldaten in moderne legerkleding met realistische wapens. Maar misschien moet je binnenkort een heel ander soldaat verwachten in Call of Duty Modern Warfare 3 en Warzone 2.0. Namelijk een supersoldaat van 2,5 meter lang in dikke stalen armor met een vernietigende boltgun.
Volgens bewijs opgedoken door dataminers lijkt het er namelijk op dat er een crossover komt met Warhammer 40,000, het gitzwarte sci-fi-universum van Games Workshop. Dat melden meerdere accounts op X, waaronder Fumo Leaks.
In de data van Call of Duty zijn meerdere stukken artwork opgedoken, waaronder van Interrogator-Chaplain Boreas, de Primarch van de Dark Angels, en Sister Helewise van de Adepta Sororitas - ook wel bekend als de Sisters of Battle.

Wat voor soort crossover wordt het?

Door de leaks lijkt het erop dat Boreas en Helewise twee nieuwe Operators worden in de Call of Duty games. Daarnaast zouden er ook nieuwe basis uit Warhammer 40,000 kunnen opduiken in Call of Duty, in de vorm van de Baton Jailer, Swamp Monster, Ogre Butcher en Mummy.
Fans van de Space Marine die het geweldig vinden om hun vijanden letterlijk doormidden te zagen met de beroemde Chainsword kunnen misschien ook een feestje vieren. Er zijn namelijkexecution strings opgedoken wat mogelijk duidt op een nieuwe Execution met een Chainsword.