Deel 2 van Final Fantasy 7 Remake wordt dit jaar onthuld

News
dinsdag, 01 februari 2022 om 8:00
final fantasy vii remake 01f1586102999
Yoshinori Kitase, de regisseur van de originele Final Fantasy 7 game, zei tijdens een livestream van Square Enix dat het de bedoeling is dat het tweede deel van Final Fantasy 7 Remake dit jaar wordt onthuld. De oorspronkelijke game viert namelijk een jubileum en men wil dat graag vieren met informatie over de remake.
Dat het tweede deel van Final Fantasy VII Remake dit jaar onthuld gaat worden is geen toeval, want de originele game kwam 25 jaar geleden uit. Om dit te vieren moet deel twee van de remake dit jaar worden onthuld. Square Enix zag gezien de gelegenheid ook niet snel overwegen om de onthulling toch uit te stellen.

Wat zal er onthuld worden over de game?

Er is momenteel nog weinig bekend over de game, dus er is genoeg om een onthulling van te doen. Het blijft alleen nog geheim wat er zal worden onthuld, alleen dat er veel informatie over de game naar buiten gaat komen. We moeten dus wachten op de onthulling om een beeld te krijgen van hoe deel twee van de remake eruit zal zien.
Wanneer de onthulling zal zijn is ook nog onbekend. In ieder geval wel dit jaar, maar dat kan over een paar maanden zijn of pas in december. Het zou dus kunnen dat fans nog wel even geduld moeten hebben voor er meer informatie naar buiten komt over de remake.
Van Final Fantasy 16, de nieuwste game in de Final Fantasy-reeks, is het ook nog onbekend wanneer deze game uit gaat komen. De game staat voor dit jaar op de planning, maar er zijn grote twijfels of dat wel gaat lukken.