Final Fantasy 7 Rebirth krijgt update voor betere graphics

News
maandag, 04 maart 2024 om 10:00
final fantasy 7 rebirthf1694762943
Final Fantasy 7 Rebirth is in de meeste gevallen een prachtige game. Maar sommige spelers klagen over de graphics in performance mode. De regisseur van de game belooft nu dat die verbeterd worden in een update.
Performance mode biedt meestal iets minder scherpe graphics om een hogere framerate te behalen. Maar Final Fantasy 7 Rebirth-spelers vinden dat ze deze game grafisch wel erg veel inleveren omwille van performance. De demo kende dit probleem al en kreeg daarom een update, maar in de volledige game zijn fans nog steeds niet tevreden over de graphics.
Regisseur Naoki Hamaguchi geeft nu alleen aan dat het team achter de game weet van de problemen en werkt aan een update (via OneMoreGame). Hamaguchi kan nog niet alles onthullen dat wordt aangepakt in deze patch. Wel kan hij vertellen dat de release waarschijnlijk niet heel ver weg is.
Er is trouwens wel een onderdeel van deze graphics update dat Hamaguchi nu alvast bevestigt. In sommige gevallen maakt de belichting dat de schaduwen op gezichten van personages er eng uit zien. Dat is een deel van wat er aangepakt wordt in de nieuwe patch.

Final Fantasy 7 Rebirth sequel al in ontwikkeling

Na twee games is het remake-project van Final Fantasy 7 nog steeds niet afgerond. Er verschijnt nog een derde deel. Hoe dat heet en wanneer het verschijnt is niet bekend, maar het is al in ontwikkeling en zit in een vergelijkbaar stadium als Rebirth rond de tijd dat Remake verscheen.

Populair Nieuws