Morgan Freeman presenteert nieuwe serie op History Channel

News
dinsdag, 22 februari 2022 om 20:00
great escapes landscape 4500x1500px cleanf1645530226
Morgan Freeman is een van de meest geliefde stemmen als het gaat om presenteren. De legendarische acteur kreeg veel positieve reacties op zijn rollen in verschillende films. History Channel komt nu met een nieuwe serie die de beste man als producer en presentator heeft. We nemen je graag mee in de nieuwe serie en wat je ervan kunt verwachten!
History Channel komt met een nieuw programma. In de maand februari kan je genieten van een nieuw programma met niemand minder dan Morgan Freeman. De bekende acteur zal niet alleen het programma presenteren maar heeft met zijn productiebedrijf Revelations Entertainment ook het programma geproduceerd.

Great Escapes met Morgan Freeman

Met Great Escapes brengt de History channel een aantal van de grootste ontsnappingen van de geschiedenis naar boven. Morgan Freeman presenteert de nieuwe show en neemt je mee op een reis door het verleden. Het bijzondere aan grote ontsnappingen is dat de manier van ontsnappen jarenlang een mysterie blijft. Dankzij het History Channel komt daar nu verandering in en krijg je te zien hoe een aantal van de grootste ontspanningen ooit werkelijkheid werden. Door dramatische scenes, levendige verhalen en geavanceerde visuele effecten worden verhalen zoals de ontsnapping uit Alcatraz bekend gemaakt.
Morgan Freeman die met zijn rol in Shawshank Redemption en zijn rol in Now You See Me is niet vies van een mysterie of miraculeuze ontsnapping. Waar hij in de film Now You See Me ook de rol op zich nam van voice-over als het ging om de grotere mysteriën in de film, lijkt hij die rol niet meer los te willen laten.

Ontsnappen in acht delen

De nieuwe serie van History Channel zal bestaan uit acht afleveringen die allemaal in een uur tijd een ander verhaal zullen vertellen. Van nauwkeurige stappenplannen tot de klopjacht die daarna volgde; in Great Escapes behandelt Morgan Freeman ze allemaal.
De serie heeft het ondermeer over ontsnappingen uit Alcatraz, Clinton Correctional facility in Dannemora, New York, de HM Maze prison in Noord-Ierland en de Brushy Mountain State Penitentiary in Tennessee. De serie zal te zien zijn vanaf maandag 28 februari om 21.25 uur op HISTORY channel en wordt exclusief aangeboden door History Channel. Bekijk hier de trailer voor Great Escapes met Morgan Freeman.

Populair Nieuws