Fijne feestdagen 2020 gewenst namens de hele XGN redactie!

News
vrijdag, 25 december 2020 om 8:00
pexels kerstboom 250177f1638375937
We leven in de laatste weken van 2020 en dat gaat natuurlijk gepaard met een aantal feestdagen. Het zal voor velen wat anders lopen dan anders, maar we doen ons best er wat van te maken. De XGN redactie wenst iedereen fijne feestdagen!
Veel dingen die je misschien graag doet tijdens de feestdagen en de kerstvakantie kunnen dit jaar niet doorgaan. Een bezoekje aan bioscoop, theater of museum zit er in ieder geval niet in. Maar de beperkingen op het ontvangen van bezoek vallen voor velen natuurlijk veel zwaarder. Gelukkig hebben we altijd nog Zoom, Discord, FaceTime, Skype, of wat je maar wil gebruiken.

Wat te doen met de feestdagen?

Je kunt natuurlijk niet de hele Kerst Zoomend doorbrengen, maar gelukkig is er ook thuis genoeg te doen. Je kunt misschien niet naar de bioscoop, maar je hebt wel lekker de tijd om te streamen.
Het ontbreekt Netflix niet aan kerstfilms, maar als je dat niet ziet zitten kun je bijvoorbeeld ook The Queen’s Gambit of The Legend of Korra bingen. Op eerste Kerstdag komt de nieuwe Pixar film Soul uit op Disney+ en voor de kerstsfeer kun je de LEGO Star Wars Holiday Special kijken. Er is vast wel iets te vinden wat je nog wil zien.
knipself1600341913
Qua games kun je ook los gaan: er zijn sales rondom de feestdagen in de Nintendo eShop, Microsoft Store en PlayStation Store. Ook in de Epic Games Store zijn er de nodige aanbiedingen. Steam’s Winter Sale mag natuurlijk ook niet ontbreken.
Als je iets zoekt om met je vrienden of familie te spelen kun je Among Us proberen (nu ook op de Switch). Je kunt natuurlijk ook aan de slag met recente releases als Spider-Man Miles Morales, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Assassin’s Creed Valhalla, of Immortals: Fenyx Rising. Wil je de kerstsfeer er een beetje inhouden, dan is het op 24 december Toy Day in Animal Crossing: New Horizons.
Kerst, Oud en Nieuw en alles wat je verder misschien viert in deze laatste weken van het jaar zullen anders zijn dan anders, maar je hoeft je niet te vervelen. De XGN redactie wenst iedereen in ieder geval hele fijne feestdagen. Probeer er iets van te maken en onthoud: hoe minder mensen je in huis hebt, hoe minder je hoeft te ruziën over welke film je gaat kijken.

Populair Nieuws